Opnamedag

21 mei Opnamedag in de studio en de bijna uitzending !

Opnamedag in de studio

De opnamedag in de studio voor mijn deelname aan het programma Gezond Verstand was een ontzettend leuke ervaring.
Ook een ervaring waarvan ik zeg eens maar nooit meer.
Vandaag mag ik er eindelijk over schrijven, want de uitzending van het programma is nabij!

Wat een toestand zeg, zo’n tv dag. Ik ben er zo’n twee en een half uur aanwezig geweest en daarvan heb ik waarschijnlijk twee uur in de wacht gezeten. Respect voor de mensen die dit werk dagelijks doen !
Maar wel super leuk om gedaan te hebben. Eerst wat shots dat je zit te wachten. Daarna even in de poeder. Vervolgens krijg je uitleg wat je moet doen, waar je moet zitten en wat te doen als je wegloopt. Daarna de opname, vervolgens weer wachten. Dan een gesprek met de presentatrice. Nog een keer wachten en dan nog wat shots van ver af en dan eindelijk weer naar huis.

Wat een planning!

Continu loopt en werkt alles door  elkaar en dat vond ik wel heel mooi om te zien.
Boven werd het een opgenomen, buiten het ander en beneden weer iets anders. Iedereen weet van elkaar waar en wanneer ze bezig zijn en daar wordt door iedereen rekening mee gehouden. Nadelig gevolg is dat er zelfs iemand mee loopt naar het toilet, zodat jij in ieder geval niet degene kan zijn die de opname verstoord.
Zo’n kijkje in een hele andere wereld vond ik wel heel speciaal. Iedereen was ook even aardig, zodat jij je zo snel mogelijk op je gemak voelt.

Vervolg

Ik mag natuurlijk niets vertellen over de uitzending, maar dat gaan jullie op deze datum vanzelf zien, mochten jullie willen kijken natuurlijk. En die datum is op 23 mei om 21.25 op NPO1.
Zelf zit ik dan waarschijnlijk onder een deken op de bank, ben niet zo happig op het idee mezelf terug te gaan zien op televisie.
Voor de mensen die het recept willen hebben van wat we in de uitzending bespreken, hieronder nogmaals mijn blog. De reden dat ze me vroegen voor dit programma

 

 

 

Slapeloosheid, en een recept hier tegen

1Reactie

Geef een reactie