sportkleding

04 aug Sportkleding? Probeer Decathlon

Sportkleding

Als je een fervent sporter bent, kom je er al snel achter dat je veel sportkleding nodig hebt.
Of je moet zin hebben om drie keer in de week een sportkleding was te draaien, dat kan natuurlijk ook. Doe dat dan vooral, maar voor mij geldt dat niet.
En dat betekent automatisch dat ik een kast vol met sportkleding nodig heb, want drie keer in de week hardlopen en een keer pilates zorgt voor het nodige gebruik van een viertal setjes plus ondergoed plus sokken.

Prijzig

Nou kan sportkleding best heel prijzig zijn. Voor sommige dingen vind ik dat helemaal niet erg. Met name sportschoenen koop ik gewoon altijd helemaal aangemeten.
In eerste instantie kocht ik ook graag merk kleding, omdat ik het mooi vond en de kwaliteit goed is.
Dan vergat ik voor het gemak even dat mijn hardloopbroek van het Kruidvat óók al jaren mee gaat.

Maar nu ik steeds meer nodig heb, gaat het me tegen staan er zoveel geld aan uit te geven.
Sportkleding is immers toch bijzaak, een hobby.
Liever geef ik mijn geld uit aan kwalitatief goede gewone kleding.
Kieskeurig ben ik daar wel in, want goedkopere sportkleding zit niet bij alle winkels even goed.

Decathlon

Maar nu hebben we de Decathlon. En echt, wat voor sport je ook wilt gaan beoefenen, dáár heb je voor elk wat wils.
In eerste instantie was ik een beetje huiverig, zou de kwaliteit wel goed zijn, is het wel een fijne zaak?
Maar inmiddels heb ik mijn eerste aankopen gedaan en ben ik best positief.
Ik ben wel een echte online shopper en dat moet vooral gemakkelijk gaan. En dat ging het bij deze winkel gelukkig. En het leuke vind ik vooral dat ik meerdere artikelen gehaald heb voor de prijs waar ik normaal één sportartikel voor haal. En op z’n Hollands word ik daar toch best een beetje blij van.

Diverse sporten

Het voordeel online vind ik dat je per categorie je sportkleding bij elkaar kunt shoppen en niet die hele zaak door hoeft. Want ja, als je in het weekend gaat, dan is het daar best heel druk.
Nu had ik zwemspullen nodig, die gebruik ik vrijwel nooit, maar af en toe heb je toch een badpak en zwemschoentjes nodig. Dan is het heel fijn als dat voor weinig geld kan en het er nog leuk uit ziet ook!

Maar ook voor Pilates zocht ik een outfit plus anti slip sokken en dat was allemaal voorradig. Nog wat hardloopsokken besteld om de verzendkosten vergoed te krijgen en toen was ik voor nog geen vijfenzestig euro helemaal klaar. Kijk, daar word ik nou blij van! Kun je na gaan als het sale zou zijn!

Dus voor budgetsportkleding ga ik voortaan naar de Decathlon, want mijn bestelling was helemaal oké. Geleverd op de dag die ik wilde en alles paste ook nog eens.
Ook enthousiast door mijn verhaal, ga dan hier lekker shoppen voor je sportkleding.Geen reactie's

Geef een reactie