superfoods

31 jul Superfoods, de nieuwe hype, maar wel lekker

Superfoods

Superfoods zijn voedingsmiddelen die voedingsstoffen bevatten met mineralen, vitamines en anto oxidanten.
Juist, die voedingsstoffen die je vroeger automatisch wel binnenkreeg, maar die je tegenwoordig in een zakje moet kopen. En dat allemaal omdat de gezondheidsbevorderende eigenschappen door chemische bewerking en toevoegingen zomaar zijn verdwenen uit ons voedsel.
Superfoods claimen die stoffen weer toe te voegen. Helemaal bewezen is dat echter niet.
Maar als je, zoals ik bijvoorbeeld, heel veel dingen niet kunt eten vanwege intoleranties, dan zijn sommige superfoods echt wel een uitkomst.
Helemaal als ze niet bewerkt zijn.

Bij mij gaan ze in het ontbijt

Mijn ontbijt is vrij standaard, omdat ik niet tegen gist en niet tegen zuivel kan. Oh en ook niet tegen aardappel en suiker. Dan is je keuze meteen enorm beperkt.
De havermout alleen is dan niet voldoende om aan je voedingsstoffen te komen. En dus maak ik wel degelijk gebruik van superfoods.
Chiazaad is er zo één, maar ook proteïne poeders of noten en gedroogde vruchten.
Helaas is de supermarkt dan altijd vrij beperkt in de keuze en zelf ben ik vrij beperkt in mijn tijd om echt op zoek te gaan.
Dan is het internet weer echt een uitkomst.

Body & Fit shop

Toen ik ging trainen voor de marathon, wilde ik graag wat extra toevoegingen in mijn voeding hebben. En dat gebruik ik nu nog steeds, omdat ik nog steeds veel train en me er erg goed bij voel.
De body & fit shop bracht voor mij uitkomst, doordat ze vele producten hadden die ik wél kan verdragen.
Zo werd ik enorme fan van hun proteïne poeders die ik als extraatje door mijn ontbijt kan doen.
De papayablokjes en de kokosblokjes zijn voor mij ook super als snack tussendoor en de zaden en noten bestel ik er dan ook maar meteen, omdat ik dan toch al bezig ben.
En bestel je eenmaal bij de body & fitshop, dan krijg je vaak kortingen toebedeeld waardoor je volgende bestelling wat goedkoper uitvalt.
Ideaal dus!
Ook eens superfoods gebruiken? Op dit moment is er een actie bij de body & fit shop waarmee je met korting kunt bestellen. Doe er je voordeel mee en klik op de banner hieronder.


Geen reactie's

Geef een reactie