Bforyou

20 mrt Stichting B for you bij RTV Rijnmond

Stichting B for you

Stichting B for you koppelt mentoren aan kinderen die dat kunnen gebruiken.
Als mentor begeleid je een kind dat om de één of andere reden niet toekomt aan het ontwikkelen van zichzelf of zijn talent. Door middel van motiveren en kansen creëren, help je een kind een stapje verder.
Een mooie taak om een kind dat mee te kunnen geven wat hij anders misschien niet had meegekregen.
Want ieder kind heeft toch recht op ontwikkeling? Op welk gebied dan ook, zij zijn tenslotte onze toekomst.

Omdat ik dat een mooi doel vind en ik binnen mijn werk op de kinderafdeling van een ziekenhuis op Rotterdam Zuid dagelijks deze realiteit tegenkom, heb ik me verbonden aan Stichting B for you.
Het rennen van de Rotterdamse marathon combineer ik met de naamsbekendheid van Stichting B for you te vergroten en donateurs en mentoren te werven. En met mij nog een hele hoop andere renners die op 7 april 2019 gaan knallen voor deze stichting! Je zult ons de dag zelf herkennen aan onze shirtjes.

Tv opnames RTV Rijnmond

En hoewel ik heb gezworen een tv carrière nimmer meer te ambiëren na mijn vorige avontuur, rolde ik via Stichting B for you toch weer in een televisiespotje. Ditmaal gelukkig als figurant en voor RTV Rijnmond, dat voelt toch meer thuis.

John Buijsman, onder andere van de film en musical ‘De Marathon’, maar misschien nog wel beter bekend van de ‘Gamma’ reclame werkte hier ook aan mee.
John heeft zich als ambassadeur opgeworpen, omdat ook hij de tegenstellingen bij opgroeiende kinderen in Rotterdam met enige regelmaat voorbij ziet komen.
Zijn mening is dat ‘ieder kind recht heeft op alles’ en daarom draagt hij Stichting B for you een warm hart toe.

Het resultaat

John heeft het talent om zelfs van een tv opname een heerlijke, ontspannen en ietwat chaotische vertoning te maken.
En dus werd het een hele gezellige ochtend, waarbij we meer dan een uur in de weer waren voor een uiteindelijke televisiespot van een paar minuten.
Maar voor dit goede doel was het dat zeker waard en daarbij was het ook een leuke ontmoeting tussen renners en mentoren onderling.

Het doet wel wat onwerkelijk aan als je jezelf vervolgens ieder uur op RTV Rijnmond voorbij ziet komen, maar ook dat went.
We deden het allemaal voor Stichtingh B for you en we hopen op deze manier aandacht, donateurs en mentoren te werven.

Dus voel je sympathie voor deze mooie stichting en wil je hen steunen?
Dat kan via deze link.
Ben je benieuwd naar de opnames die we gedaan hebben, kijk dan op deze link.Vanaf 5 minuut 50 tot 7 minuut 35 is ons item.
Wil je tenslotte meer informatie over het mentorschap of heb je al besloten dat je dat wilt doen? Klik dan hier.


Geen reactie's

Geef een reactie