Winnifred DielenOver mij

Wat zal ik eens over mij vertellen?
Als bezoeker van mijn website wil je natuurlijk graag weten wie je voor je hebt.

Ik ben Winnifred en met Typisch Winnifred doe ik alles wat precies bij mij past.
Het begon met schrijven van blogs, schrijven vind ik nou eenmaal ontzettend leuk.
Gaandeweg ontstond er een soort niche binnen gezond en fit genieten. De pijlers die ik belangrijk vind, gezondheid, fit blijven en bovenal genieten van dat wat is.

De mens an sich had altijd al mijn interesse en dus deed ik verschillende opleidingen zoals Mindfulness Based Cognitive Therapy, Life Coach, HSP Coach en later Mindful Walk aan de Mindful Run Academy.
Al die dingen bij elkaar zorgen ervoor dat ik precies doe wat ik leuk vind. Schrijven over mindset en gezondheid en wandelen op maat met WandelMET.  En daarnaast er ontzettend veel over lezen, zelfontwikkeling is mijn hobby 😉
Omdat er tijdens mijn wandelingen met regelmaat vraag is naar meer, bied ik ook coaching aan. Op het gebied van HSP, omdat ik daar nou eenmaal ervaringsdeskundige in ben, maar ook op het gebied van mindset, leefstijl en positief denken.

Naast dit alles werk ik parttime op de afdeling Kindergeneeskunde en Neonatologie van het Maasstadziekenhuis als medisch pedagogisch hulpverlener. Al ruim 25 jaar ben ik actief op het gebied van jeugdhulpverlening, dat begon in residentiele settings, vervolgens naar ambulant en nu al bijna 12 jaar in het ziekenhuis.