Winnifred DielenOver mij

Als bezoeker van mijn website wil je natuurlijk graag weten wie je voor je hebt.

Ik ben Winnifred en met Typisch Winnifred doe ik alles wat precies bij mij past.
Het begon met schrijven van blogs, schrijven vind ik ontzettend leuk.
Gaandeweg ontstond er een soort niche binnen gezond en fit genieten. De pijlers die ik belangrijk vind, gezondheid, fit blijven en bovenal genieten van dat wat is.

De mens an sich had altijd al mijn interesse en ik deed verschillende opleidingen zoals Mindfulness Based Cognitive Therapy, Life Coach, HSP Coach en later Mindful Walk aan de Mindful Run Academy, Reiki de eerste en tweede graad.
Al die dingen bij elkaar zorgen ervoor dat ik precies doe wat ik leuk vind. Schrijven over mindset en gezondheid en wandelen op maat met WandelMentor en het geven van Reiki behandelingen, zowel fysiek als op afstand.

Omdat er tijdens mijn wandelingen met regelmaat vraag is naar meer, bied ik ook coaching aan. Op het gebied van HSP, omdat ik daar nou eenmaal ervaringsdeskundige in ben, maar ook op het gebied van mindset, leefstijl en positief denken.

Naast dit alles werk ik parttime op de afdeling Kindergeneeskunde en Neonatologie van het Maasstadziekenhuis als medisch pedagogisch hulpverlener. Al ruim 25 jaar ben ik actief op het gebied van jeugdhulpverlening, dat begon in residentiele settings, vervolgens naar ambulant en nu al jaren in het ziekenhuis.

Hobby’s heb ik ook nog naast dit alles, hoewel ik  met alles wat ik doe al mijn hobby’s wel uitoefen.
Lezen over persoonlijke ontwikkeling vind ik bijvoorbeeld heerlijk, verhalen schrijven en wandelen met de hond ook.
Kortom, ik doe zowel werk als privé precies wat ik leuk vind 🙂