CiTea

08 mrt Citea, een theeproeverij in eigen huis

CiTea

CiTea, ik had er nog nooit van gehoord, totdat de postbode een pakketje bij me thuis bezorgde.
Een gezellig doosje met een mooi rood lint er om heen, genaamd CiTea.
In eerste instantie had ik de link met thee nog niet eens gelegd, totdat ik het doosje opende en er allerlei verschillende zakjes kruidenthee in bleken te zitten.

Ik hou van producten met een verhaal en dat is ook bij CiTea het geval.
De oprichter reisde met het Korps Mariniers de hele wereld over en dronk derhalve overal thee.
Thee wordt gedronken volgens verschillende rituelen, maar is altijd verbindend.
Samen even thee drinken is er bij mij met de paplepel ingegoten en vind ik nog steeds een heerlijk ritueel.

 

CiTea is voor de échte theeliefhebber

CiTea haalt overal te wereld thee vandaan. Het is altijd losse en verse thee en ze hebben de meest diverse smaken in huis.
Voor de echte theeliefhebber dus. Heerlijk vind ik dat, om met mijn theepotje met zeef en thee thermometertje even een moment voor mezelf te creëren.
Na het eerste zakje thee van CiTea was ik al verkocht. De smaak is heel puur en anders dan ik van thee gewend ben.
Het was meteen een genietmoment. Er zijn zoveel verschillende soorten thee om te bestellen dat ik blij ben met mijn proeverij, zodat ik alvast wat persoonlijke favorieten kan ontdekken.

Op de website van CiTea kan je zoveel verschillende soorten thee bestellen voor welke gelegenheid dan ook, dat ik al snel last krijg van keuze stress.
Gelukkig hebben ze dus de proeverij en ook andere cadeau pakketten, zodat je eerst heerlijk kunt testen wat bij jou past.
Het is thee van over de hele wereld, van earl grey tot groen, maar wel allemaal natuurlijk. Goed voor je lijf en je geest dus.

 

Bewust thee drinken

Thee drinken is in veel landen een ritueel.
Voor iedereen zou het goed zijn het eens vol bewustzijn te doen. Er een echt thee ritueel voor jezelf van maken.
De Dalai Lama drinkt thee ook altijd volgens een ritueel. Een serie opeenvolgende handelingen om echt heel bewust van thee te genieten.

Thee is ook gezellig en wat mij betreft horen daar gezellige accessoires bij, zodat het nog leuker wordt om een eigen thee moment te creëren.
En ook dat kun je krijgen bij CiTea, niet alleen de thee, maar ook de accessoires. Leuke theepotten, speciale theezakjes en bewaarblikjes om je eigen thee moment nog gezelliger te maken.
Alleen door de thee was ik al fan geworden, maar de extra’s maken het nog leuker. Ook tof als cadeau idee als je een echte thee liefhebber in je gezelschap hebt.
En probeer het zelf natuurlijk ook eens en maak een eigen thee ritueel. Misschien heb je dat ook al, maar door er nog bewuster mee bezig te zijn, maak je je eigen mindfulness moment.
Heerlijk aan de thee om even volledig in het nu te zijn en te kunnen ontspannen.

Ik ga meteen aan de thee!

Geen reactie's

Geef een reactie