Estrid

20 aug Estrid, een abonnement op fijne scheermesjes

Estrid

Estrid, ik had er echt nog nooit van gehoord.
Soms heb je op Instagram echter mensen die producten delen waarvan je bedenkt dat dat best eens fijn zou kunnen zijn.
Bijvoorbeeld scheermesjes. Vaak gris ik die mee als ik er tegenaan loop, maar achteraf blijkt de kwaliteit dan erg tegen te vallen.
Een tijd lang ging ik voor de wegwerpmesjes, maar ook dat was het niet. En de meer duurzame mesjes waren meteen erg prijzig.
Totdat ik een keer op Estrid klikte en zoals dat gaat met algoritmes, blijft het dan voorbij komen.
Ik ben nou eenmaal gevoelig voor gadgets, dus als iets er leuk uitziet en ik het ook nog eens nodig heb, ja dan ga ik er toch al snel voor.

 

Abonnement op Estrid

De mesjes van Estrid zien er wat mij betreft leuk uit en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Naar gelang je regelmaat van gebruik, kan je een abonnement kiezen.
In eerste instantie vond ik dat een bijzonder idee. Maar in tweede instantie bedacht ik me dat ik dan nooit meer mijn scheermesjes kan vergeten te halen. Ze komen automatisch eens in de zoveel tijd met de post en persoonlijk vind ik ze ook nog eens goed geprijsd.
Maar dat is voor iedereen natuurlijk weer anders.

Dus nu kan ik me scheren met mesjes die wat mij betreft echt comfortabel aanvoelen. In tegenstelling tot de mesjes die ik normaliter aanschafte. Mijn huid blijft een stuk gladder en dus ook minder droog en jeukerig. Alleen daar betaal ik al graag voor en natuurlijk voor het gemak dat ik er nooit meer over na hoef te denken ze te halen.
Kijk zelf eens op de website van Estrid en kijk hoe je het startpakket kan aanvragen. Ik mag echter ook een link delen via welke je korting kunt krijgen op de mesjes van Estrid en waar ik zelf dan ook weer extra mag bestellen, win win :-).
Klik dan op deze link en probeer het zelf eens uit!

Duurzaam

Het fijne van dit product vind ik dat het geleverd wordt met een roestvrijstalen handvat, duurzaam dus en dat vind ik belangrijk.
Ook is alles dierproefvrij en vegan ontwikkeld. Ook dat vind ik erg belangrijk bij de aanschaf, zeker als je het zo vaak gebruikt.
Het startpakket van je Estrid scheermesjes wordt geleverd met het roestvrijstalen handvat en een wandhouder en twee mesjes in een kleur naar keuze.
Mijn favoriete kleur van dit moment is lavendel/ lila dus ik koos voor die variant. Maar de groene of gele variant is ook erg leuk.
Het oog wil tenslotte ook wat.

Geen reactie's

Geef een reactie