Webshop

21 jan Webshop Typisch Winnifred bijna online!

Webshop

Een webshop of winkel was altijd al een stiekeme wens.
Maar wat ga je verkopen dan? Dat moet wel iets zijn wat je zelf heel leuk vindt, waar je hart van in de fik gaat.
Dat was er eigenlijk al die tijd niet. Of er was een idee en dat werd na een paar weken weer een ander idee.
Als je niet consistent bent, kun je geen producten in een webshop zetten. Dan heb je geen niche en wordt het chaos.

Het idee moest dus nog geboren worden. Diep van binnen zat het er wel, het kwam er alleen nog niet uit.
Forceren van dat soort zaken werkt over het algemeen ook niet en dus kwam er geen webshop.
Tot nu!

 

De webshop is in de maak

Mensen blij maken of helpen is helemaal mijn ding. Ik hou van leuke weggevers of van producten wat voor een ander helpend kan zijn.
Natuurlijk kan ik mijn reiki behandelingen en wandeltrajecten verkopen. Dat is helpend en daar worden mensen ook blij van. En die komen ook zeker als artikel in mijn webshop, maar dat is niet per se wat ik voor ogen had.

Inmiddels is mijn interesse en kennis van edelstenen steeds groter en aan het worden en merk ik dat mensen het ook gewoon mooi vinden staan in hun interieur. Daar kan ik wat mee! Dus edelstenen komen uiteraard in mijn webshop, maar ook producten daar aan gerelateerd. Bijvoorbeeld zoutlampen of guasha rollers. Dingen waar ik  zelf enthousiast van word.

Ineens was daar ook een creatieve uitspatting, werken met mijn handen en mooie dingen creëren.
Kaarsen maken en epoxy voorwerpen, het blijkt helemaal mijn ding. In mijn hoofd ontstaan steeds meer ideeën die ik wil maken en dus verkopen in mijn webshop.
Een aantal producten heb ik al gemaakt en ook aan anderen gegeven, die daar heel blij van worden.
Steeds meer merk ik dat dat is waar ik blij van word. Zelfgemaakt producten als cadeau artikel.
Langzamerhand raakt mijn webshop dus al lekker gevuld.

Bijna online

Ik begin met nog niet zo heel veel voorraad, om eerst eens te gaan zien wat er gebeurt.
Favorieten ga ik uiteraard steeds meer terug laten komen in de webshop totdat er echt een vaste productengroep ontstaat waar ik echt verder mee zal gaan. Met name cadeau artikelen, dingen waar men blij van wordt in verschillende prijscategorieën. Sommige zaken waar je blij van wordt zijn nu eenmaal een investering waard.
Ik word er erg enthousiast van en merk dat ik me verheug op nog meer leuke gifts te gaan maken die net weer even anders zijn dan in andere webshops of winkels.
Een mooie mix van met mensen werken en voor mensen mooie dingen creëren, dat is mijn droom op dit moment.
De webshop gaat bijna online en daar word ik nu al erg enthousiast van!
Wie weet ontstaat er ooit nog een eigen fysieke winkel!

Typisch Winnifred is in ieder geval erg in ontwikkeling van enkel blogs naar boeken, naar wandeltrajecten, naar reiki, naar edelstenen en nu naar cadeau artikelen maken en verkopen.
Op de één of andere manier klopt dat voor mij allemaal bij elkaar en past het ook in elkaar. Elk product of voorwerp kan ik ook in mijn trajecten gebruiken. De webshop is enkel een mooie verzamelplek.

Geen reactie's

Geef een reactie